Meclis Canlı

Büyükşehir, Araçları Ekonomik ve Verimli Kullanma Eğitimi Düzenledi


25.03.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından iş makinası operatörleri ve şoförlere yönelik “Araçları Ekonomik ve Verimli Kullanma Eğitimi” düzenlendi.



Araç firmalarından gelen eğitmen Sami AYDIN ve Hüseyin ELGUŞ’un katkıları ile düzenlenen ve  2 gün süren “Araçları Ekonomik ve Verimli Kullanma Eğitimi”ne toplam 38 personel katıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürlüğünde gerçekleşen eğitimin ilk gününde şoförler, ikinci gün ise iş makinası operatörleri teorik ve uygulamalı olarak araçlardan alınacak verimin artırılması, yakıt ekonomisinin sağlanması, doğru frenleme yöntemiyle bakım sürelerinin uzatılması ve araçların uzun ömürlü olmasını sağlamak için eğitim aldılar.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ali Zağlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Tüm personelin iş ve işlemlerini yürütürken Büyükşehir Belediyemizin imkanları dahilinde yüksek düzeyde fayda üretmelerini bekliyoruz. Bu sebeple teknik işlerde çalışan personelimizin gerekli yeterlilik belgelerine sahip olmalarını ve bilgilerini sürekli güncel tutmalarını önemsiyoruz.” dedi.