Meclis Canlı

Büyükşehir, asfaltlama çalışmalarına devam ediyor


07.08.2018

Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına başlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Seydikemer ilçesi Yayla Gökben,  Ören –Kızılbel ve Korubükü Mahallelerinde 2. Kat sathi kaplama çalışmaları yapacak.

Yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi 2018 yılında yapacağı 268 kilometrelik yol çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir tarafından bu yıl içerisinde 116 kilometresi 2. kat, 14 kilometresi 1. kat sathi kaplama olmak üzere toplam da 130 kilometre asfaltlama çalışması tamamlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hafta başı itibariyle Seydikemer ilçesinde asfaltlama çalışmalarına devam edecek. Yayla Gökben Mahallesinde 2,5 km 2. kat sathi kaplama çalışmalarına başlayacak olan ekipler, bu hafta sonuna kadar Ören –Kızılbel Mahallelerinde 8 km ve Korubükü Mahallesinde 7 km 2. kat sathi kaplama çalışması yapmayı planlıyor.

“Güvenli ve Modern Yollar” sloganıyla başlattığı asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Seydikemer ilçesinde bir hafta sürecek olan çalışmaların ardından önem sırasına ve iş programına göre diğer mahallelerin asfaltlama çalışmaları devam edecek.