Meclis Canlı

Büyükşehir Basın Buluşması Milas’ta Gerçekleşti


08.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme toplantısı için Milas basınıyla bir araya geldi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kurulduğu günden itibaren yaptığı hizmetler ve 2017 yılında yapacağı hizmetlerin anlatıldığı Basın Bilgilendirme toplantısı için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Milas’taydı.

Büyükşehir Kısa Sürede Milas’ta Önemli Mesafe Kat Etti

Milas İlçesi Basın Bilgilendirme toplantısında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’ın konum, durum, nüfus ve mahalle sayısı açısından Muğla’nın önemli ilçelerinden biri olduğunu, Büyükşehrin kısa sürede Milas’ta önemli mesafe kat ettiğini söyledi ve Muğla gibi geniş coğrafyada hizmet kalitesi anlamında önemli projeler yapıp bunları hayata geçirme konusunda çok büyük gayret sarf eden başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün olmak üzere bütün Büyükşehir Belediyesi kadrolarına teşekkür etti.


Muğla’ya 565, Milas’a 132 Milyon Yatırım Yaptık

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla genelinde basın mensupları ile bir araya gelerek düzenledikleri bilgilendirme toplantılarının bir hesap verme, halleşme, dertleşme toplantıları olduğunu söyledi ve seçimlerden önce söz verdikleri hizmetleri bir bir gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şanslı bir insanım çünkü çok çalışkan belediye başkanı ve meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte Muğlamız için çalışıyorum. Muğla’mızın en çok mahalleye sahip ilçesi Milas seçimden önceki Milas değil, Milas Belediye’mizin de sorumluluk alanı genişledi. Milas Belediye Başkanı’mız Muhammet Tokat ile birlikte yaptığımız her hizmeti karşılıklı konuşarak Milas’a hizmet ediyoruz. Kendisine ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak üç yılda Muğla’ya 565 Milyon TL, Milas’a 132 Milyon 385 Bin TL yatırım yaptık. 2017 yılı için Muğlamıza 470 Milyon TL, Milas’a 60 Milyon yatırım bütçesi ayırdık.” dedi.

2017 Yılında Milas’ta 159 km Asfalt Çalışması  Yapılacak

Milas’ta sorumluluk alanlarındaki 443 km yolun 248 km’sinde asfalt, bakım, onarım, parke çalışması yaptıklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 2017 yılında Muğla genelinde 700 km, Milas’ta 159 km asfalt çalışması yapacaklarını söyledi. MUSKİ’nin Milas’a 3 yılda 75 Milyon yatırım yaptığının altını çizen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, suyu olmayan köylerin içme suyuna kavuştuğunu, alt yapı çalışmalarına da büyük önem verdiklerini, ayrıca MUSKİ’nin Dünya Bankası aracılığı ile sağladığı 67 Milyon Euro’luk krediyi Muğla’da alt yapı, kanalizasyon, içme suyu çalışmalarında kullanacağını müjdeledi. Muğla genelinde çevre çalışmalarına da büyük önem verdiklerini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 1 olan hafriyat saha sayısını 7 ye çıkardıklarını, Milas Düzenli Katı Atık Depolama tesisi için de bütün izinlerin alındığını, modern bir tesisin Muğla’ya kazandırılacağını söyledi.

“Milas’taki Güzel bir Habere 12 İlçemiz de Sevinmeli, Bu Yüzden Hedefimiz1Muğla1”

Ulaşımdan, sağlık hizmetlerine, haşere ile mücadeleden, tarımsal desteğe kadar Büyükşehir Belediyesi’nin bütün birimlerinin vatandaşın hizmetinde olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Hedefimiz1Muğla1 sloganında olduğu gibi bütün ilçeleriyle Muğla’nın bir bütün olduğunu, bir ilçemizde gerçekleşen güzel bir hizmete diğer 12 ilçenin de sevinmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi basın buluşması, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün bilgilendirme sunumundan sonra katılımcıların Başkan Gürün’e ve daire başkanlarına soruları ve cevapların verilmesi ile sona erdi.