Büyükşehir Belediye personeli ilk yardımcı oluyor

18.01.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İlk Yardım Merkezi Koruyucu Sağlık Hizmetleri ve İş Sağlığı kapsamında personeline yönelik verdiği eğitimler sonucunda bugüne kadar 77 personel ilk yardım sertifikası almaya hak kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışan personelini ilk yardımcı yapmak için geçtiğimiz Aralık ayında başladığı ilk yardım eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ilk yardım eğitimleri sonucunda bugüne kadar 77 personel ilk yardım sertifikası almaya hak kazandı.

Uzman sağlık personeli eşliğinde 2 gün süren 16 saatlik İlk Yardım eğitiminde Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu ilk yardım merkezlerince katılımcılara İl Sağlık Müdürlüğü denetmenleri ile birlikte ilk yardımcı sertifikası ve kimliği veriliyor.