Büyükşehir Belediyesi EMİTT Fuarına Katıldı

26.01.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi bu yıl 19'uncusu düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına(EMİTT) katıldı.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen EMİTT fuarına Muğla Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Dalaman Belediyesi, Datça Belediyesi, Menteşe Belediyesi, Milas Belediyesi, Seydikemer Belediyesi ve Ortaca Belediyesi de katıldı. 4 gün süren ve 71 ülkeden 4 bin 500'ü aşkın kuruluş ve belediyenin katıldığı organizasyonda Muğla ilinin tanıtımı yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan, Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri açısından fuarın olumlu geçtiğini belirtti. İnan; “Turizm açısından çok önemli bir organizasyonda Büyükşehir Belediyesi olarak yer aldık. 4 gün boyunca fuara katılanlara Muğla İlimizi en güzel şekilde tanıttık. Bundan sonraki dönemlerde turizm yönünden olumlu geri dönüşler gelmesini bekliyoruz. Katılan tüm Belediyelerimiz açısından fuar oldukça verimli geçti.” dedi.