Meclis Canlı

Büyükşehir Belediyesi Limanları Yaz Sezonuna Hazır


03.04.2018

2018 yılı yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte misafirlerini kabul etmeye başlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi ait Fethiye, Marmaris ve Bodrum limanları, Büyükşehir Belediyesinin limanlarına yapmış olduğu yatırımlarla daha tercih edilir hale geldi.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk sahasındaki işletmesini yaptığı limanlar, yat yanaşma ve tekne atım çekim yerleri, yapılan alt ve üst yapı çalışmaları ile tercih edilir ve güvenilir yerler haline geldi. 2018 yılı yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediyesi ait Fethiye, Marmaris ve Bodrum limanları misafirlerini kabul etmeye başladı. Mega yat ve yolcu gemilerinin gözdesi haline gelen limanlarda, güvenli bir şekilde ikmallerini ve konaklamalarını tamamlayan lüks yatlar ve gemiler yolculuklarına buradan devam ediyor.

Yaz sezonun yaklaşmasına bağlı son olarak Silver Angel ve Sea&Us isimli mega yatlar ve Serenissima isimli yolcu gemisi Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Fethiye Limanını tercih etti. Limanda güvenli bir şekilde yakıt ikmallerini ve konaklamalarını tamamlayan yatlar ve gemiler, yolculuklarına buradan devam etti.

Bölge ekonomisi, kültürel miras ve bölgenin tanıtımı için büyük katkısı olan deniz sektörü, Muğla Büyükşehir Belediyesinin limanlarına yapmış olduğu yatırımlarla daha tercih edilir hale geldi.