Büyükşehir Belediyesi Muğla’nın tohumlarını tanıtıyor

21.05.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi, Muğla’nın Menteşe ilçesinde yapılan Tohum Fide Şenliği’nde ve İzmir’in Seferihisar ilçesinde yapılan Tohum Şenliği’nde Muğla’nın tohumlarını tanıttı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi, çeşitli il ve ilçelerde düzenlenen yerel tohum şenliklerine katılarak Muğla’nın yerel tohumlarını ve yerel tohumlar üzerine yaptığı çalışmaları tanıtıyor.

Muğla’nın Menteşe’de ilçesinde yapılan Tohum ve Fide Şenliğine ve İzmir’in Seferihisar ilçesinde düzenlenen Yerel Tohum Şenliği’ne katılım sağlayan Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi, Muğla’nın yerel tohumlarını tanıttı. Büyükşehir Belediyesi teknik ekiplerince yerel tohumların yanında yetiştiricilik konularında faydalı bilgilerin verildiği standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.