Meclis Canlı

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlarla Bir Araya Geliyor


17.02.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarından sonra Muğla ilinde hizmet veren 550 muhtarla bir araya geliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yerel seçimlerden sonra büyükşehir statüsüne geçen, belde belediyelerin kapatılması ve köylerin mahalle statüsüne geçmesinden sonra oluşan 550 mahallenin muhtarlarını bir araya getiriyor.

Yerel seçimlerden sonra geçen 11 aylık süre içinde yapılan hizmetler, yapılması düşünülen projelerin anlatılacağı toplantıda muhtarların görüş, düşünce, istek ve talepleri alınarak hizmetin Muğla’da her noktaya ulaşması hedefleniyor. 18 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’da Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek toplantıya Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve muhtarlar katılacak.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla ilinin coğrafi yapısı ve hizmet alanlarının genişliği nedeniyle bütün muhtarları bir araya getirerek Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini, projelerini bu toplantıda anlatacaklarını ve muhtarların istek ve taleplerini tek tek dinleyeceklerini söyledi. Başkan Gürün; “Büyükşehir Belediyesi olan Muğla’da seçimden önce de söylediğim gibi muhtarlarımız bizim için çok önemli. Köylerimizin tüzel kişiliği mahalle olsa da orada hizmet eden muhtarlarımız Büyükşehir Belediyesi ile vatandaş arasındaki en kuvvetli bağımız. Bu yüzden Muğla Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Masası birimimizi hayata geçirdik. Bu yapacağımız toplantı ile de yerel seçimlerden sonra geçen 11 aylık süre içinde Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıklarımızı, yapacaklarımızı muhtarlarımıza yüz yüze anlatacağız ve onları tek tek dinleyeceğiz.” dedi.