Meclis Canlı

Büyükşehir Belediyesi Orkestrası konserlere devam ediyor


27.11.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası tarafından Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mekteplerinin Başöğretmenliğini kabul ettiği gün olan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde Menteşe ve Datça İlçelerimizde konser düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Gününde düzenlediği konserlerle vatandaşlar ve öğretmenlerle buluştu. Popüler Müzik Orkestrası tarafından Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Merkezinde gerçekleştirilen ve Hababam Sınıfı Açılış Müziği, Anlamazdın, Sabır, Atatürk'ün Sevdiği Şarkılardan Bülbülüm Altın Kafeste, İzmir'in Kavakları, Ah Bir Ateş Ver, Çalın Davulları, Vardar Ovası, Barış Manço ve Cem Karacadan Gibi Gibi, Kara Sevda, Islak Islak, Resimdeki Gözyaşları, Yeşilçam Potpuri, Fesuphanallah, İzmir'in Dağlarında Çiçekler Açar eserlerinin icra edildiği popüler müzik konserinde izleyiciler arasında yer alan öğretmenler ve vatandaşlarda şarkılara eşlik etti.

Oda Orkestrası tarafından Datça Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve Joseph Haydn- Do Majör Viyolonsel Konçertosu No.1, Jean Sibelius- Romance Op.42, Benjamin Britten-Simple Symphony No.2 eserlerinin icra konserde izleyenler keyifli dakikalar yaşadı.