Büyükşehir Belediyesi Personeline Oryantasyon Eğitimi

22.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, personellerine yönelik düzenlediği hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan personellere yönelik kurum oryantasyonu eğitimi verildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde, Eğitim Şube Müdürü Zerrin Kılınç tarafından verilen eğitime 64 personel katıldı. Eğitim seminerinde personellere, Büyükşehir Belediyesinin teşkilat yapısı, misyonu, vizyonu, faaliyet alanları ve tabi olunan mevzuat hakkında bilgiler verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı, düzenlenen kurum oryantasyonu eğitiminin personeller için oldukça yararlı olduğunu ve bu tarz eğitim seminerlerinin düzenli aralıklar ile verildiğini söyledi.