Büyükşehir Belediyesi Tarım Fuarı’na Katıldı

24.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye İlçesi Karaçulha Mahallesinde düzenlenen Tarım Fuarına katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın, 15-18 Nisan 2015 tarihleri arasında Fethiye Karaçulha Mahallesinde düzenlenen “Agritech 2015 - 5.Fethiye Tarım, Seracılık, Hayvancılık, Gıda ve Tarım Makineleri İhtisas Fuarı”’nda yer alan standına ziyaretçilerin ilgisi büyüktü. Stantta görevli personeller Büyükşehir Belediyesi ve hizmetleri hakkında ziyaretçilere bilgiler verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Salih Tufan fuarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yöremizin tanıtımında büyük rol oynayan bu tür organizasyonlarda yer almaktan çok mutluyuz. Hem halkımızla iç içe olup, onların sorun ve önerilerini dinleyebiliyor; hem de Büyükşehir Belediyemizi ve hizmetlerimizi ilk ağızdan halkımıza aktarabiliyoruz. Üreticilerimizin tarımdaki yenilikleri takip edebilmeleri, makine-alet-ekipman konularındaki gelişmeleri yakından tanıma fırsatı bulabilmeleri için Muğla’da bu tür organizasyonların artması konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak tüm desteğimizi sunmaya devam edeceğiz.”