Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu Marmaris Turnesini Tamamladı

31.08.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu üç günlük Marmaris turnesini tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu 25 Ağustos’ta başlayan ve üç gün süren turne kapsamında Orhaniye/Kızkumu, Turunç ve Hisarönü’nde tiyatro severlerle buluştu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz kültür etkinlikleri kapsamında sahnelenen Tiyatro Topluluğu’nun “Dönme Dolap” adlı oyunu, her yaştan izleyicinin büyük beğenisini topladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı tamamlanan turne hakkında “ Tiyatromuzun ilk etap turnesini tamamladık ve aldığımız olumlu tepkiler bizleri çok mutlu etti, yaptığımız çalışmanın başarısını bu şekilde görmüş olduk. Hem nitelik hem de nicelik olarak çok iyi bir izleyici kitlesi ile buluştuk. Bizim açımızdan her yaş grubundan izleyicimizin olması ise çok daha güzel bir durum. Çalışmalarımız ilerleyen günlerde artarak devam edecek.” dedi.