Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu Marmaris’te

24.08.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu Marmaris turnesinin startını veriyor.

25 Ağustos 2016 Perşembe günü saat: 21.00’da Orhaniye/ Kızkumu’nda “DÖNME DOLAP” adlı oyunun ilk performansını sergileyecek olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu, 27 Ağustos 2016 Cumartesi günü Turunç ve 28 Ağustos 2016 Pazar günü Hisarönü’nde tiyatro severlerle buluşacak.

Turne hakkında bilgi veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı: “Sanatın tüm güzelliklerini daha önceki etkinliklerimizde de gerçekleştirdiğimiz gibi, şimdi de sevgili halkımızla bir kez daha paylaşmaktan ve yaşatmaktan mutluluk duyuyoruz. Çünkü; Sanat izleyiciyle buluşunca kök salıyor. Böylece çok güzel geri dönüşleri oluyor.  Günümüzde sanat bir lüks değil; bir ihtiyaç ve biz halkımızın bu ihtiyacına cevap vermek için büyük bir çalışma gayreti içindeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir halkın hayat damarlarından biri kopmuş demektir.” Sözünden yola çıkarak bizlerde, halkımızı şartlarımız dâhilinde sanatla buluşturmaya, hayata bağlanma noktasında üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.