Büyükşehir Belediyesi Travel Turkey İzmir fuarında resepsiyon düzenliyor

04.12.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en önemli turizm fuarı “Travel Turkey İzmir” fuarında sektörün önde gelenlerini ağırlayacağı resepsiyon düzenliyor.

Türkiye’nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, 05 - 07 Aralık 2019 tarihlerinde kapılarını açıyor. 13. kez dünya turizmine kapılarını açacak fuarda en önemli rolü Muğla Büyükşehir Belediyesi üstlenecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, turizmin önemli temsilcilerini bir araya getirerek, “Travel Turkey Turizm Fuarı – 2020 Muğla Turizmi” konulu resepsiyon düzenleyecek. Yarın İzmir’de saat 20.30’da gerçekleşecek olan resepsiyona TÜRSAB Başkanı Firüz Bağlıkaya’nında katılım sağlaması beklenirken İzmir ve Muğla ilçe belediye başkanları, İl kültür ve turizm il müdürleri, ticaret ve deniz odaları başkanları ve sektör temsilcilerinin katılacağı öğrenildi.

Resepsiyonda turizmin dünü, bugünü ve gelecekteki potansiyel durumu değerlendirilecek.