Büyükşehir Belediyesi yerel tohumlarını tanıtmaya devam ediyor

28.05.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi, İzmir’in Bornova ilçesinde ve Çanakkale İlinde yapılan Yerel Tohum Şenliklerinde Muğla’nın tohumlarını tanıttı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi, çeşitli il ve ilçelerde düzenlenen yerel tohum şenliklerine katılarak Muğla’nın yerel tohumlarını ve yerel tohumlar üzerine yaptığı çalışmaları tanıtıyor.

İzmir’de Bornova Belediyesi, Çanakkale’de ise Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Yerel Tohum Şenliklerine katılım sağlayan Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi, Muğla’nın yerel tohumlarını tanıttı. Büyükşehir Belediyesi teknik ekiplerince yerel tohumların yanında yetiştiricilik konularında faydalı bilgilerin verildiği standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.