Büyükşehir Belediyesi’nden Türk Sanat Müziği Korosu konseri

05.02.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği Korosu Konserinde dinleyenler keyifli anlar yaşadı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde Kanaryam Güzel Kuşum, Ufuklara Yaslanmış Yorgun Dağlar Sırayla, Eğilmez Başın Gibi Gökler Bulutlu Efem, Ne Olursun, Umudum Heyecanım Bitmez Pınardı Bitti, Aşkımız Ne Güzeldi, Gittiğinde Anladım, Şarkılar Söyle O Sahillerde, Beklerim Her Gün Bu Sahillerde Mahzun Böyle Ben, Seni, Sesini, Gözlerinin Rengini Unutabilsem, Pek Özledim O Demleri, Al Mendilim Sakla Benden Yadigâr, Bu Yıl da Böyle Geçti, Bağa Girdim Kamışa, Yıldızlı Semalardaki Haşmet Ne Güzel Şey ve Endülüs’te Raks eserleri başarıyla seslendirildi.

Türk Sanat Müziği Koro Şefi Erhan İşseveroğlu’nun yönetiminde gerçekleştirilen konserde icra edilen eserlere eşlik eden dansçıların gösterileriyle izleyiciler güzel bir gece yaşadı.