Büyükşehir, Bodrum Tarım ve Gıda Festivaline Katıldı

26.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 21-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen “Bodrum Tarım ve Gıda Festivaline” katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Bodrum’un tarımsal potansiyelini öne çıkarmak ve komşu adalar arasındaki ticari faaliyetleri de artırmak amacıyla düzenlenen “Bodrum Tarım ve Gıda Festivaline” katılarak stant açtı. Festivalde açılan  Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret eden vatandaşlara yürütülen çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgiler verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Salih Tufan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; ''Tarım fuarlarının öneminin farkındayız. Halkımıza tarımla ilgili gerekli bilgileri vermek ve projelerimizi anlatmak için fuarlara ve bu tarz festivallere katılımımız sürüyor. Tarım ve turizmin ayrılmaz bir bütün olduğu ilimizde, üreticilerimize bilinçli tarımı uygulatmak için her konuda desteğimiz artarak devam edecek.''