Büyükşehir, Bodrum Tarım ve Gıda Festivaline Katılıyor

13.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 21-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek “Bodrum Tarım ve Gıda Festivaline” katılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın stant açarak katılacağı, Bodrum Ziraat Odasının organizasyonu olan “Bodrum Tarım ve Gıda Festivali”,  Bodrum Belediyesi ve Muğla İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün destekleriyle 21-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Salih Tufan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Düzenlenecek Bodrum Tarım ve Gıda Festivalinde, Büyükşehir Belediyesi olarak stant açıp festivali ziyaret eden vatandaşlarımıza hizmetlerimiz ve yürütmekte olduğumuz projeler hakkında bilgiler vereceğiz.”