Büyükşehir Bodrum’da Güvenli Yollar İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

02.11.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için il genelinde asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İl genelinde yol çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bodrum ilçesinde bu yıl 29 kilometre asfalt kaplama çalışması yaptı. Ekipler son olarak Dereköy-Peksimet grup yolunda 3.8 kilometre sıcak asfalt kaplama çalışmasında sona yaklaştı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum ilçesinde yetki ve sorumluluğunda bulunan 174.4 kilometre yol ağında bugüne kadar 140 kilometre asfalt kaplama çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolları daha güvenli ve modern hale getirebilmek için çalışmalarına devam ediyor.