Meclis Canlı

Büyükşehir Bodrum’u güvenli yollarla birleştiriyor


29.09.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum İlçesinde sorumluluğunda olan yollarda vatandaşların yıllardır yaşadıkları ulaşım sorununu sona erdiriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2016 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde bulunan Bodrum İlçesi Yalıkavak, Gümüşlük, Turgutreis, Akyarlar, Bağla ve Gürece Mahallelerini birbirine bağlayan 36 kilometrelik alan ile Yalıkavak-Gürece arasındaki sıcak asfalt çalışmasında 17 km uzunluğundaki Yalıkavak hattında yapılan çalışmaları tamamladı. Ekipler ayrıca Turgutreis Akyarlar, Bağla ve Gürece Mahallelerindeki 19 km uzunluğundaki yol güzergâhında sıcak asfalt çalışmalarına da devam ediyor.



Bölgede yaşayan vatandaşlar yapılan çalışmalarla ilgili duydukları memnuniyeti dile getirirken  “Bizleri modern yollara kavuşturdukları ve Büyükşehir Belediyemize yakışan bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdükleri için tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç çalışmalara yönelik açıklamasında “İl genelinde yapmış olduğumuz yol çalışmalarında hızlı bir şekilde ilerlemekteyiz. Yıllardır Bodrum’daki vatandaşlarımız yollarla ilgili ciddi sorunlar yaşamaktaydı. Büyükşehir Belediyesi olduğumuz andan itibaren Bodrum ilçemizde çalışmalarımız başlamış olup halkımızı güvenli ve rahat bir şekilde seyahat edebilecekleri yollara kavuşturmakta mutlu sona yaklaşmak üzereyiz. Ben ilçe halkına sabrettikleri ve ekip arkadaşlarımıza da özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.