Meclis Canlı

Büyükşehir Çalışıyor, Muğla Değişiyor


12.04.2017


Muğla Büyükşehir Belediyesi Dalaman Atatürk Caddesi’nde yaptığı çalışmalarla ilçenin çehresini değiştirdi.

Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasından sonra yol çalışmaları, ilçe girişleri, ana caddelerde yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi Dalaman Atatürk Caddesi’nde yaptığı yol, bisiklet yolu, alt yapı, yaya kaldırımı, aydınlatma direkleri, ahşap görünümlü korkuluklarla ilçede yaşayan vatandaşlardan ve esnaftan tam not aldı.

 Muğla Büyükşehir Belediyesi Dalaman İlçesi Atatürk Caddesi’nde 18000 metrekare sıcak asfalt, 14000 metrekare yaya kaldırımı, 1250 metre uzunluğunda, 2,40 metre genişliğinde gidiş dönüşlü bisiklet yolu, Seyfettin İnce Caddesi, Turgutreis Caddesi arasında kalan refüj alanlarına engelli ve yaya geçişlerine uygun 450 metre ahşap görünümlü kompozit korkuluk, 4000 metrekare otopark cepleri ve alt yapı çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Atatürk Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar için konuşan vatandaşlar yatırımları canı gönülden desteklediklerini, esnaf olarak da bu yapılan güzel işlerden çok memnun olduklarını söylediler.

“Büyükşehir Muğla’ya Yakışan Hizmetleri Bir Bir Gerçekleştiriyor”

Dalaman İlçesi Atatürk Caddesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Muğla’da yaşayan hemşerilerinin hizmetin en iyisini hak ettiğini söyledi ve Atatürk Caddesi’nde yapılan çalışmaların Dalaman’a çok yakıştığını belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla genelinde sorumluluk alanımızdaki yollarda, ilçelerimizin girişlerinde ve ana caddelerinde çalışmaları başlattık. Muğla genelinde 3 yılda 1525 km yol çalışması yaptık. Bu Muğla-Artvin arasındaki mesafe kadar yol çalışmasına eşit. İlçe merkezi girişlerinde ve ana caddelerimizi de Muğla’ya yakışır hale getiriyoruz. Ula Akyaka, Milas, Datça, Ortaca, Menteşe ilçelerimizde biten ve devam eden çalışmalarımız var. Dalaman ilçesi Atatürk Caddesi’nde yaptığımız çalışmalarla ilçe merkezimiz yeni bir çehre kazandı. Artık vatandaşlarımız günün her saati rahatlıkla yürüyebileceği, alışveriş yapabileceği, bisiklet binebileceği bir yaşam alanına sahip oldu. Dalaman’a ve Muğlamıza yakışan hizmetleri yerine getirmeye, Muğla’yı değiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.