Meclis Canlı

Büyükşehir çevre için söyleşi ve ödül töreni düzenliyor


10.06.2019


Muğla Büyükşehir Belediyesi Dünya Çevre Günü kapsamında 12 Haziran Çarşamba günü İnsan, Çevre ve İklim Değişikliği konulu söyleşi ve ulusal basında köşe yazıları, haberleri ile çevreye önem veren, koruyan ve hassasiyet gösteren değerli yazar ve gazeteciler için Basın Medya ödül töreni düzenliyor.

Türkiye’de doğa ve çevre konusunda hazırladığı programlarla dikkat çeken Güven İslamoğlu “İnsan, Çevre ve İklim Değişikliği” söyleşisiyle Muğlalılarla buluşurken ulusal basında da değerli isimler Zeytin Ağacı Çevre ödülünün sahibi olacak. Zeytin Ağacı Çevre Ödüllerini bu yıl, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Aykut Küçükkaya, Oda TV Şenol Çarık, Muzaffer Ayhan Kara, Sözcü Gazetesi Rahmi Turan, Halk Tv Fatih Ertürk, Yeniçağ Arslan Bulut, CNNTürk Güven İslamoğlu ve Can Pulak alacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi geçen yıl da Türk Sineması’nın unutulmaz sanatçısı ve akademisyen Ediz Hun’un konuşmacı olarak katıldığı Doğa ve İnsan konulu panel düzenlemiş ayrıca ulusal basında köşe yazıları, haberleri ile çevreye önem veren, koruyan ve hassasiyet gösteren değerli yazar ve gazetecilere de Zeytin Ağacı Çevre ödülü ile onurlandırmıştı.