Meclis Canlı

Büyükşehir Çocuk Atölyelerinde Eğitimler Sürüyor


26.11.2021


Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Eylül’de hizmete sunulan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde 7’den 70’e tüm vatandaşlara yönelik etkinlikler devam ediyor. Merkezde çocukların gelişimine destek sağlamak için başlatılan sanat faaliyetleri devam ediyor.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 1 Eylül’de hizmete giren Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi farklı aktiviteleri tek çatı altında topluyor. Özellikle çocukların kişisel gelişimleri ve sanatsal faaliyetlere katılımlarını sağlamak için çeşitli etkinlikler ve kurslar düzenleniyor.

 

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler kapsamında hızlı okuma atölyesinde eğitmenler tarafından kurs verildi. Çocuk kütüphanesinde çocukların yaratıcı düşünme becerilerinin, sözcük dağarcıklarının gelişimine katkı sağlanarak kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla da “Küçük Yazarlar Hem Yazarlar Hem Çizerler” etkinliği yapıldı.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde fotoğrafçılık atölyesi ve her ayın ilk salı günü gerçekleştirilen kitap kulübü devam ediyor.