Meclis Canlı

Büyükşehir Cumhuriyet Bayramı’nı Turnuvalarla Kutladı


31.10.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kamu Kurumları Arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası ve 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Datça Cumalı Halı Saha Futbol Turnuvası Cumhuriyet Bayramı’nda final yaptı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Kamu Kurumları Arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası ve 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Datça Cumalı Halı Saha Futbol Turnuvası 29 Ekim 2016’da yapılan final müsabakası ve ödül töreniyle sona erdi. Düğerek Sosyal Tesisleri Spor Salonu’nda yapılan Kamu Kurumları Arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvasını Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi birincilikle tamamlarken Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ikinci, İl Milli Eğitim Müdürlüğü üçüncü İl Jandarma Komutanlığı da dördüncü oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Datça Cumalı Halı Saha Futbol Turnuvasında Emek Spor ve Karaköy Spor’un karşı karşıya geldiği final müsabakalarında ise Karaköy Spor turnuva birincisi olurken Emek Spor ikinci Yazı Spor da üçüncü oldu.



Kamu Kurumları Arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası final maçı ve ödül törenine katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hacı Koç, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mustafa Volkan Coşkun, MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mehmet Top, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş, Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer Dolgucu ödül takdiminde bulundular.



29 Ekim Cumhuriyet Kupası Datça Cumalı Halı Saha Futbol Turnuvası ödül töreni ve final maçına katılan Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Datça Belediye Başkan Yardımcısı İnci Bilgin, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Datça Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Esat Akkın, Datça Belediyesi Meclis Üyeleri Hayriye Balkan, Gökhan Sağır, Volkan Karacaoğlu ödül takdiminde bulundular.



Kamu Kurumları Arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası ve 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Datça Cumalı Halı Saha Futbol Turnuvası  sonunda dereceye giren takımlara madalya, kupa ve plaket, turnuva hakemlerine teşekkür belgesi ve turnuvaya katılan takımlara spor malzemeleri ve teşekkür plaketi takdim edildi.




Bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Kurumları Arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası’nda yarışan takımlar arasından seçilen “En” iyiler şöyle:
  • En iyi servisçi: MUSKİ-Tuncer Fikri Ertuğrul
  • En iyi servis karşılayan: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi-Kevser Özaydınlık
  • En iyi libero: İl, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü- Bekir Erdoğan
  • En iyi pasör: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi – Ömer Varol
  • En iyi blokçu: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi – Haşim Kafalı
  • En iyi smaçör: MUSKİ-Mustafa Yılmaz
  • En değerli oyuncu: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi-Yunus Emre Üstgörül
  • En centilmen takım: Menteşe Belediyesi
  • En başarılı hakem: Turgut Uzunçakmak
  • En iyi antrenör: İbrahim Özdemir
  • En gözde taraftar: İsmet Gözer