Meclis Canlı

Büyükşehir, Daha Güvenli Yollar İçin Çalışmalarına Devam Ediyor


02.06.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol açma, genişletme, sıkıştırma ve asfalt kaplama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.



Hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyretmesiyle yol çalışmalarına ara vermeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Marmaris İlçesi Yeşilbelde Mahallesinde asfalt kaplama çalışmalarına hazırlık kapsamında serme-sıkıştırma işlemlerine başladı. Ekipler, 10 bin 300 metrelik yol güzergahının 5 bin metresinde serme sıkıştırma işlemlerini tamamlandı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, yapılan çalışmalar ile ilgili şunları söyledi; “ Havaların düzelmesi ile birlikte ekiplerimiz, yol bakım ve asfalt kaplama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.  Marmaris İlçemiz Yeşilbelde Mahalle yolunda asfalt kaplama çalışmaları öncesi hazırlıklarını sürdüren ekiplerimiz, Muğla İli genelinde belirlenen 2016 asfalt kaplama programı dahilinde 136 kilometre Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt, 864 kilometre 1. ve 2. kat asfalt kaplama olmak üzere toplam bin kilometre asfalt kaplama çalışması için özveriyle çalışıyor. Muğlamıza yakışır güvenli ve modern yollar için çalışmalarımız devam edecek.”