Meclis Canlı

Büyükşehir, Daha Güvenli Yollar İçin Fethiye ve Seydikemer’de


11.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için il genelinde yol bakım, onarım ve heyelan temizliği çalışmalarını sürdürüyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Fethiye ve Seydikemer İlçesinde yolların banket bakımları ve heyelan nedeniyle bozulan yolların bakım, onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Muğla’ya yakışır modern ve güvenli yollar için ekiplerin mesai saati gözetmeden çalıştığını söyledi. Kılıç; “ Ekiplerimiz il genelinde yol bakım, onarım ve heyelan temizliği çalışmalarına devam ediyor. Fethiye ve Seydikemer ilçelerimizde sürdürdüğümüz yol bakım ve onarım çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanması planlanıyor. Daha güvenli ve modern yollar için tüm ilçelerimizde çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” dedi.