Büyükşehir Ekipleri Güvenli Yollar İçin Köyceğiz’de

07.03.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, modern ve güvenli yollar için il genelinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde yetki ve sorumluluk alanında bulanan yollarda bakım, onarım, iyileştirme ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Köyceğiz İlçesi Zeytinalanı ve Pınar Mahallerinde 9 kilometrelik yol güzergahında yol genişletme ve iyileştirme çalışmaları başlattı. Vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için ekipler tarafından yapılan yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasından sonra asfalt yapım sezonunda yeni yol yapımı planlanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar 2066 kilometre yolun bakım ve onarımını tamamladıklarını, Muğla’ya yakışır güvenli ve modern yollar için ekiplerin yoğun mesai harcadığını söyledi. Kılıç; “Ekiplerimiz, Muğla ili genelinde Büyükşehir Belediyemizin yetki ve sorumluluk alanında bulunan yolları daha güvenli ve modern bir hale getirmek için mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor. Köyceğiz ilçemizde Zeytinalanı ve Pınar Mahallerini birbirine bağlayan ve ilçenin turizm potansiyeline güç katacak olan yol güzergahında ekiplerimizin başlattığı yol genişletme çalışmalarının ardından asfalt yapım sezonunda yeni yol yapımını planlıyoruz. Vatandaşlarımızın, daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.” dedi.