Büyükşehir Ekipleri Kar Mesaisinde

07.01.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışından vatandaşların olumsuz şekilde etkilenmemesi için yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Menteşe Yılanlı Dağı, Fethiye Seki Yaylası ve Köyceğiz Otmanlar'da kar yağışının etkili olması ile kapanan yollarda 24 saat mesai anlayışıyla çalışarak tüm yolları güvenli bir şekilde tekrar ulaşıma açtı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, bu bölgelerde hava koşullarının gerektirdiği şekilde kış lastiği ve zincir kullanmayarak zorlanan araç sahiplerine belediye ekiplerinin yardımcı olduğunu belirtti. Kılıç; “Ekiplerimiz tüm gün boyunca mesai saati gözetmeksizin görev yerlerinden ayrılmadan gerekli alanlarda çalışmalarını sürdürdü. Kar yağışının etkili olduğu yerlerde yolların açık kalması ve vatandaşların daha güvenli seyahat etmeleri için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.” dedi.