Büyükşehir Ekipleri Köyceğiz Yollarında

23.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, yol bakım onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Muğla İli genelinde yetki ve sorumluluk alanında bulunan yolların bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin bir çok İlçede yürüttüğü yol bakım çalışmaları kapsamında Köyceğiz İlçesi Kavakarası Mahallesinde zarar gören yolların bakımı yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ekiplerimiz,  havaların düzelmesi ile birlikte bakım onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Asfalt kaplama çalışmalarımızda geçtiğimiz günlerde başlayarak Muğla genelinde sürüyor. İlerleyen günlerde Muğla’mızı daha yeni ve modern yollara kavuşturacağız.”