Meclis Canlı

Büyükşehir Ekipleri Toplu Taşıma Araçlarında Klima Denetimi Yaptı


03.07.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte toplu taşıma araçlarında klima denetimlerini sıklaştırdı.

Muğla genelinde hava sıcaklarının her geçen gün artması ile Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bölge Trafik ekipleri ortaklaşa kontrol noktaları oluşturarak toplu taşıma araçlarını denetledi. Araçların klimalarını, ayakta yolcu kapasitelerini ve güzergah belgelerini denetleyen ekipler, kurallara uymayan sürücülere uyarılarda bulunarak gerekli yasal işlemeleri gerçekleştirdi. 

 Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, toplu taşıma aracında seyahat eden vatandaşları da klimasını çalıştırmayan veya kurallara uymayan toplu taşıma aracının kooperatif ismi, plakası ve olay zamanını, 444 48 01 Büyükşehir Çağrı Merkezini arayarak veya Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesinde yer alan şikâyet formunu doldurarak bildirmeleri konusunda hatırlattı. Ayrıca vatandaşların daha rahat ve konforlu bir şekilde ulaşım hizmetlerinden yararlanabilmesi için denetimlerin artarak devam edeceği bildirildi.”