Büyükşehir Ekipleri Trafik Güvenliği İçin Datça’da

09.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, İl genelinde trafik güvenliği için yaptığı çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, trafik güvenliği için yaptığı çalışmalara Datça İlçesinde de devam ediyor. Ekipler, Datça İlçesinde Atatürk Caddesi güzergahında başlattığı düşey işaretleme çalışmalarıyla eksik ve deforme olan trafik tanzim, uyarı levhalarının montajına devam ederken Cadde üzerinde 3 kavşakta araç parkını engellemek amacıyla delinatör uygulaması gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yayaların ve sürücülerin güvenli bir trafik akışı içerisinde olmaları için taşıt yollarının düzenini sağlayan trafik işaretleme çalışmalarımız devam ediyor. İlçelerimizde güvenilir yollar için levha çalışmalarını da hızla sürdürüyoruz.”