Büyükşehir EMITT Turizm Fuarında Muğla’yı tanıttı

05.02.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi her yıl yüze yakın ülkeden binlerce ziyaretçinin katıldığı ve bu yıl 23. kez kapılarını açan EMITT Turizm Fuarında Muğla’yı tanıttı.

31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe belediyeleriyle birlikte katıldığı fuarda, ziyaretçiler Muğla ili ve ilçelerinin tarihini, kültürel ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu.

23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te bu yıl Asya, Avrupa, Uzakdoğu ve Latin Amerika kıtaları dâhil 94 ülkeden 700’ü aşkın firma, Türkiye’den 81 il ve Muğla’nın 13 ilçesi ağırlandı.

Türk ve Dünya turizm sektörünün en büyük buluşma noktalarından olan fuarda Muğla Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin katılımı ile kurulan standa ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi standı fuarda “Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stant” seçilerek plaket takdim edildi.