Meclis Canlı

Büyükşehir Fatih Portakal’ı Muğla’da Sevenleri ile Buluşturdu


21.03.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, Medya Söyleşileri etkinliği ile gazeteci, yazar, haber spikeri Fatih Portakal’ı Muğla’da sevenleri ile buluşturdu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Medya Söyleşileri etkinliğinin ikincisinde Fox TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal’ı Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla buluşturdu.



“Vatandaşların Aklından Geçenleri Ana Haberde Kendi Üslubu ile Dile Getiriyor”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Medya Söyleşileri etkinliği ile değerli bir gazeteciyi daha Muğla’da ağırlamaktan ve vatandaşlarla buluşturmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi ve Fatih Portakal’a davetlerini kabul ederek Muğla’ya geldikleri için teşekkür etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Her akşam günlük programımıza göre vakit bulabilirsek ana haber bültenlerini açarak televizyonda ülkemizde olup bitenleri öğrenmeye, anlamaya çalışıyoruz. Ülkemizde gündem sürekli değiştiği için ve canımızı acıtan olaylar yaşandığı için bir tepki veremeden yeni bir gündeme geçiyor, söyleyeceklerimizi söyleyemiyoruz. İşte ana haberde değerli gazeteci Fatih Portakal kendi üslubu ile vatandaşın aklından geçenleri, söyleyemediklerine sözcü olarak ekran karşısında bizlere tercüman oluyor. Medya söyleşileri etkinliğimizle Fatih Portakal’ı siz vatandaşlarımızla buluşturmak, sorularınıza cevap, duygularınıza tercüman olsun istedik.” dedi.



Medya Söyleşileri etkinliği için Muğla’da olmaktan mutlu olduğunu söyleyen gazeteci, yazar Fatih Portakal, Muğla’nın çevresi ve insanı ile birbirine saygılı bir şehir olduğunu söyledi. Fatih Portakal; “Muğla’ya eşimle birlikte geldim. Merkezde şehir içinde dolaşırken yayaların, araç kullananların birbirlerine saygılı yaklaştıklarını gördüm. Çok sakin ve temiz bir şehriniz var. Muğla’da olmaktan mutluyum. Ülkemizde yaşanan birçok farklı gelişmelerle her akşam Ana haberde sizlerin karşınıza çıkıyoruz. 45 dakikada ülke gündemini sizlere olduğu gibi anlatmaya çalışıyoruz. Haber kanallarının ve gazetecilerin üzerindeki siyasi baskılar nedeniyle gerçekleri olduğu gibi aktarabilen çok fazla kanal kalmadı. Bizler bunu yapmaya çalışıyoruz.” dedi. Medya Söyleşileri etkinliğinde daha sonra vatandaşların sorularını samimiyetle cevaplayan Fatih Portakal’a Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün plaket taktim etti.