Meclis Canlı

Büyükşehir, Güllük Tekne Çekek Yerini Düzenliyor


21.03.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas İlçesi Güllük Tekne Çekek yerinde alt ve üstyapı iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik Deniz ve Kıyı Tesisleri Şube Müdürlüğünün koordinasyonuyla İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Güllük Tekne Çekek sahasında denetimler yapıldı. Yapılan denetimlerde sahanın iş sağlığı ve güvenliği, yangın, çevre ve çalışma emniyeti konularındaki eksikleri tespit edilerek iyileştirme çalışmalarına başlandı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik Deniz ve Kıyı Tesisleri Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak saha zemininin düzeltilmesi, sahanın çevresi tel örgüyle çevrilmesi, çekek rampası ızgarasının yenilenmesi, mevcut binaların bakım ve onarımının yapılması, saha girişine güvenlik kulübesi konulması işlerinin tamamlandığı belirtildi. Sabit yangın söndürme sisteminin kurulması, elektrik tesisatının yenilenmesi ve ön ödemeli elektrik sayaçlarının konulması, saha aydınlatmasının sağlanması ve güvenlik için kapalı devre kamera sistemi kurulmasının da yakın zamanda tamamlanarak çekek yerinde vatandaşlara güvenli ve kaliteli hizmet verilmesi için çalışmaların devam edeceği belirtildi.