Büyükşehir Gündüz Bakımevi’nde Yüzler Gülüyor

21.09.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağyaka Fethiye Gündüz Bakımevi 80 öğrencisiyle yeni eğitim öğretim yılında da ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılında Fethiye ilçesinde hizmete açtığı Bağyaka Gündüz Bakımevi 88 öğrenci kapasiteli olup 10 öğretmen, 1 sorumlu müdür, 1 aşçı, 2 hizmet personeli ile Fethiye İlçesi’nde hizmet veriyor.

Gündüz Bakım Evine 30-66 ay aralığındaki çocuklar kabul ediliyor. Bakımevinden Muğla Büyükşehir Belediyesi personelinin yanı sıra diğer kurumlarda çalışan vatandaşların çocukları da yararlanabiliyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağyaka Fethiye Gündüz Bakımevi’nde ayrıca diyetisyen kontrolünde çocukların günlük alacakları kaloriler hesaplanarak yemek listesi hazırlanıyor.