Meclis Canlı

Büyükşehir güvenli yollar için 360 milyon TL harcadı


03.08.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi kuruluşundan bu yana il genelinde toplam 2 bin 300 kilometre uzunluğunda güvenli ve modern yollar inşa ederken 4 yılda 360 Milyon TL değerinde yatırım gerçekleştirdi.

Havaların ısınmasıyla birlikte asfaltlama çalışmalarını da aralıksız olarak sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmeye devam ediyor. 2018 yılında il genelinde 268 kilometre yol çalışması yapmayı planlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi son olarak Seydikemer ilçesinde 26 kilometre uzunluğunda asfalt çalışması yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hafta başı itibariyle Seydikemer İlçesinde başlattıkları ikinci kat asfalt döküm programını tamamladı. Seydikemer ilçesine bağlı Bayır, Çökek ve Dereköy mahalleleri grup yolları olan 26 kilometre uzunluğundaki güzergâh bir haftalık çalışmanın ardından tamamlandı.

Bayır, Çökek ve Dereköy mahalleleri grup yollarını tamamlayan ekipler, diğer mahallelerin asfaltlama çalışmalarına devam edecekler.