Büyükşehir, Güvenli Yollar İçin Çalışıyor

08.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Muğla İli genelinde bir çok mahallenin yol bakım çalışmalarını tamamlayan ekipler, Dalaman İlçesi Elcik, Kayadibi ve Karaağaç Mahallelerinde de yol bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili şunları söyledi; “ Daire Başkanlığımıza bağlı ekipler birçok Mahallede çalışmalarını özveri ile sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşlarımızı daha konforlu ve daha güvenli yollara ulaştırmak için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışıyor.”