Meclis Canlı

Büyükşehir, Güvenli Yollar İçin Çalışmalarına Devam Ediyor


10.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, birçok İlçede yürüttüğü yol bakım çalışmalarını tamamladı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Bakım Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü yoğun çalışma programı kapsamında ekipler, Seydikemer İlçesi Çatak Mahallesinde heyelandan zarar gören yolların bakımını tamamladılar ve Yaka Mahallesinde yol genişletme çalışmalarını yaparak güvenli ulaşım için tüm önlemleri aldılar. Ekipler, Köyceğiz İlçesi Ekincik Mahallesinde de heyelan çalışmalarına aralıksız devam ederken Yatağan İlçesi Hisarardı Mahalesinde bulunan köprünün bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine tekrardan açtı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Daire Başkanlığımız olarak ekiplerimizle beraber vatandaşlarımızdan gelen her türlü talep ve şikayete çözüm üretip sorunları çözmek ve vatandaşlarımızın mağduriyetini giderebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Mevsim sıcaklıklarının düzelmesi ile önümüzdeki aylarda daha iyi ve güvenli yollar için ekiplerimizle daha yoğun ve hummalı çalışmalar yürüteceğiz.” dedi.