Meclis Canlı

Büyükşehir Her Alanda Vatandaşın Yanında


07.11.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aylık durum değerlendirme ve bilgilendirme toplantısını geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aylık durum değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı 3 Kasım Perşembe günü düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen aylık değerlendirme ve bilgilendirme toplantısına ilçelerdeki birimlerde görev yapan doktor, hemşire, sağlık memuru, sosyal hizmet uzmanı ve diğer görevliler katıldı.



Sağlık ekipleri tarafından bugüne kadar il genelinde toplam 9 Bin 86 hane ziyaret edildiği, 57 bin 956 tıbbi müdahale ve 13 bin 151 genel bakım sayısına ulaşıldığı belirtildi.



Büyükşehir Vatandaşlara Desteğini Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 1003 aileye 1 milyon 467 bin 65 TL’lik Halk Kart, 438 aileye 158 bin 100 TL kırtasiye yardımı, 320 aileye de 228 bin 860 TL’lik tek seferlik nakdi yardım ile toplamda 1 milyon 854 bin 25 TL’lik destekte bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz durum değerlendirme ve bilgilendirme toplantılarımızda personelimiz ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor ve her ay farklı konularda uzmanlar tarafından bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz. Bu sayede yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında istişare ediyoruz. Personelimiz açısından faydalı geçen toplantılarımızda eksikliklerimizi de görerek gidermeye çalışıyoruz.” dedi.

Daire Başkanı Hacı Koç Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık ve sosyal alanda sürdürülen çalışmaların da artarak devam edeceğini dile getirdi.