Büyükşehir Hizmet İçi Eğitim Kurulu Toplantısı Düzenlendi

18.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Hizmet İçi Eğitim Kurulu, 2016 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilen Eğitim Kurulu toplantısına, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Birsen Kocataş, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Halis Kabaş,  Ulaşım Dairesi Başkanı Hamdi Alper Kolukısa, Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç ve Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Salih Tufan katıldı. Toplantıda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Zerrin Kılınç tarafından üyelere, Büyükşehir, MUSKİ ve İlçe Belediye personeline yönelik 2015 yılında düzenlenen hizmet içi eğitimlerle ilgili sunum yapıldı.

2016 yılında düzenlenecek hizmet içi eğitimlerle ilgili planlama ve önemli kararların alındığı toplantı sonrası açıklama yapan Hizmet İçi Eğitim Kurulu Başkanı Ali Zağlı; ““Muğla Büyükşehir Belediyesi nitelikli ve yetenekli personel ile başarıya ulaşabilir. Çalışma hayatındaki pek çok gelişme ile birlikte gelen değişikliklere personelimizin ayak uydurması ve verimli çalışabilmesinde hizmet içi eğitimlerin önemi büyük. Bu eğitimler ile personelin mesleki anlamda gelişimleri hem personele hem de kurumumuza  fayda sağlayacaktır.” dedi.