Meclis Canlı

Büyükşehir, İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Yanında Olmaya Devam Ediyor


07.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Evde Bakım Hizmetleri Nisan ayı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Evde Bakım Hizmetleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Düzenlenen aylık değerlendirme ve bilgilendirme toplantısında ekiplerin, nisan ayı içerisinde toplam 465 haneyi ziyaret ederek 1302 vatandaşa tıbbi müdahalede bulunulduğu ve toplam 166 hastanın ambulans ve araçla nakil işlemlerinin yapıldığı belirtildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Her ay düzenli olarak Evde Bakım Hizmetlerinde görev yapan personelimiz ile bir araya geliyor ve yürüttüğümüz çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ağustos ayında başlattığımız Evde Bakım Hizmetleri ile bugüne kadar ekiplerimiz, Muğla İli genelinde 4343 haneyi ziyaret ederek 5322 vatandaşımıza tıbbi müdahalede bulundular. Bunun yanında ekipler, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın genel bakımları ve hasta transfer işlemlerini de tüm hızıyla yürütüyor. Daha çok ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaşmak için özverili bir çalışma yürütüyoruz.”