Meclis Canlı

Büyükşehir İtfaiye Ekipleri 1 Ayda 101 Olaya Müdahale Etti


05.09.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Ekipleri yangın olaylarına müdahalenin yanı sıra hayat kurtarmaya da devam ediyor.



Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ekipleri yangın olayları haricinde yaptıkları çalışmalarda 101 kurtarma vakasına müdahale etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye İtfaiye Grup Amirliği ise son olarak gelen bir vaka üzerine Karagözler Mahallesi Şovalye Adasından gelen ihbar üzerine adaya geçen itfaiye ekipleri adada ağaçta 5 gündür mahsur kalan kediyi kurtararak sahibine teslim etti.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İtfaiye teşkilatı olarak her canlının hayatını kurtarmak mesleki görevimizdir. Yaz aylarında yangın olaylarının yanı sıra kurtarma vakalarına da müdahale ettik. Kaza ve diğer olaylarda insanların yanı sıra, mahsur kalan çeşitli hayvanlar da ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla kurtarıldı. Temennimiz bu tür olaylarda can ve mal kaybını en asgariye indirmek. Vatandaşlarımızı yaz aylarında yangın konusunda dikkatli ve duyarlı olmaya davet ediyorum.” dedi.