Büyükşehir İtfaiyesi Amirler Toplantısı Düzenlendi

20.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, aylık durum ve değerlendirmelerin yapıldığı Amirler toplantısı Menteşe Grup Amirliğinde düzenlendi.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliğinde düzenlenen aylık durum ve değerlendirme toplantısına 13 ilçenin İtfaiye Grup Amiri katıldı. Toplantıda, olası afet ve acil durumlarında İlçe Belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesi birimlerinin koordineli bir şekilde çalışması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Aylık düzenlediğimiz durum ve değerlendirme toplantıları  ile ilçelerde görev yapan Grup Amirlerimizle bir araya gelerek İtfaiye teşkilatımızın daha da gelişerek güçlenmesi için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu ay Menteşe İlçemizde düzenlediğimiz toplantımızı farklı ilçelerimizde de yapmaya devam edeceğiz.”