Meclis Canlı

Büyükşehir İtfaiyesi Amirler Toplantısı Düzenlendi


22.03.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın aylık durum değerlendirmelerinin yapıldığı Amirler Toplantısı Menteşe Grup Amirliğinde düzenlendi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliğinde gerçekleştirilen toplantıda, itfaiye teşkilatının aylık çalışmaları hakkında durum ve değerlendirmeler yapıldı. 13 İlçe Grup Amirlerinin katılımı ile düzenlenen toplantıda değerlendirmeler sonucu alınan kararların işlevselliği ve amirlerin istek ve talepleri görüşüldü.



Başkan Uçar, İtfaiyeyi Ziyaret Etti

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliğini ziyaret etti. Ziyarette Datça ilçesindeki İtfaiye teşkilatının çalışmaları ve projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Düzenlediğimiz aylık Amirler toplantıları ile 13 ilçede itfaiye teşkilatımızın iç koordinasyonu sağlamak ve motivasyonlarını arttırmak için çalışıyoruz. Ayrıca Menteşe Grup Amirliğimizi ziyaret eden Datça Belediye Başkanımız Gürsel Uçar’a çok teşekkür ediyorum.”

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İtfaiye teşkilatı vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için mesai saati gözetmeden çalışıyor. Ziyaretimizde bizimle içtenlikle ilgilenen tüm personele teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.”