Meclis Canlı

Büyükşehir İtfaiyesi ile 911 Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı


08.06.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği arasında karşılıklı işbirliği yapılması ve itfaiye hizmetlerine gönüllü katılım protokolü imzalandı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile 911 Bodrum Ekibi arasında imzalanan işbirliği protokolü ile meydana gelebilecek doğal afetler, kurtarma operasyonları, eğitimler ve tatbikatlarda kurumlar ortak bir şekilde hareket ederek olaylara müdahale edecekler.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl imzalanan protokolün ardından yaptığı açıklamada, Muğla İlinde İtfaiye ekipleri ve Muğla 911 ekiplerinin karşılıklı işbirliği içinde çalışmalarının  oldukça faydalı sonuçlar ortaya çıkaracağını ve bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Raşit Çöl; “İmzaladığımız protokol ile Bodrum İlçesinde meydana gelebilecek doğal afetlerde ve kaza olaylarında 911 ekipleri ile ortak çalışacağız. Bu işbirliği ile olaylara daha etkin müdahale ederek zaman kaybının da önüne geçmiş olacağız.“ dedi.