Büyükşehir İtfaiyesi Tatbikat ve Eğitimlere Devam Ediyor

10.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İlçelerdeki kurum ve kuruluşlardan gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirdiği eğitim ve yangın tatbikatlarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Yatağan Belediyesi personeline yönelik eğitim ve yangın tatbikatı düzenledi. Düzenlenen eğitimde personellere, yangına ilk müdahale ve yangın söndürme konularında uygulamalı olarak bilgiler verildi. Yangın tatbikatına Yatağan Belediyesinde görev yapan 60 personel katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yaz sezonun başlaması ile birlikte meydana gelebilecek yangınlar konusunda vatandaşlarımızı ve personellerimizi bilgilendirmeye devam ediyoruz. Yangın olaylarından sonra can ve mal kaybını en aza indirmek için bilgilendirme eğitimlerimiz oldukça önem arz ediyor ve bu tarz eğitimler önümüzdeki günlerde sıklaşarak devam edecek.”