Meclis Canlı

Büyükşehir İtfaiyesi Tedbiri Elden Bırakmıyor


06.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, olası yangın ve afetlere karşı her türlü tedbiri almaya devam ediyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliği ekipleri, olası yangınlara anında müdahale etmek için kurulan yangın musluklarının (hindrant) kontrollerini gerçekleştirdi. Ekipler, Menteşe İlçesi Orhaniye, Kötekli ve Karamehmetoğlu Mahallelerinde gerçekleştirdiği kontrollerde arızalı yangın musluklarını tespit ederek onarım çalışmalarına başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, yangın risklerinin en aza indirilmesi için yangın musluklarının kontrolü ve yenilenmesini çok önemsediklerini söyledi. Çöl; “Menteşe ilçemizde dar ve araç girmesi mümkün olmayan sokaklarımızda bulunan toplam 125 yer altı yangın musluklarımızın ve 3 adet su deposunun kontrolleri ekiplerimiz tarafından düzenli aralıklarla yapılıyor. Kontrollerde arızalı olan musluklar tespit edilerek bakım ve onarımları yapılıyor. İtfaiye teşkilatı olarak olası yangın ve afetlerde can ve mal kaybını en aza indirmek için her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz.” dedi.