Büyükşehir İtfaiyesi Yılın İlk Ayında 161 Olaya Müdahale Etti

11.02.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı 2015 yılının ilk ayında 161 olaya müdahalede bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Muğla İli genelinde ocak ayı boyunca 44 ev, 19 araç, 25 depo, 23 çöp ve 2 iş yeri yangınına müdahalede bulunurken 10 su baskını ve 37 kaza kurtarma operasyonlarında da yer aldı. İtfaiye ekipleri 30 günlük süre zarfı içerisinde hizmet içi eğitim programlarına ve ruhsat işlemlerine de devam etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl yaptığı açıklamada, İtfaiye ekiplerinin kısa bir sürede olaylara müdahale etmesinden dolayı vatandaşlardan birçok teşşekkür ve tebrik mesajları aldıklarını belirtti. Çöl; “Büyükşehir itfaiyemiz ve ilçe grub amirliklerimiz ile koordineli bir şekilde çalışarak vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin bir hizmet vermeye çalışıyoruz. İtfaiye teşkilatı olarak 7/24 göreve hazırız.” dedi.