Meclis Canlı

Büyükşehir İtfaiyesinden Doğalgaz Yangın Tatbikatı


17.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, olası doğalgaz yangınlarına karşı eğitim ve tatbikatlar düzenlemeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliği ekiplerine, Akmercan Muğla Doğalgaz Dağıtım Şirketi Müdürü Serdar Kaplanoğlu tarafından doğalgaz yangınlarına karşı müdahale teknikleri konusunda eğitim verildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitimin ardından itfaiye personeli doğalgaz yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Muğla ilimizde doğalgaz kullanımı başladı. İtfaiye teşkilatı olarak bizlerde bu süreçte olası doğalgaz yangınlarına karşı tedbirler almaya devam ediyoruz. İlki Yatağan İlçemizde gerçekleştirilen doğalgaz yangın eğitimini Menteşe İlçemizde de gerçekleştirdik. Doğalgaz dağıtım şirketi ile ortaklaşa gerçekleştirilen eğitim programının ardından doğalgaz yangın tatbikatı düzenledik. Eğitim programlarımız ve tatbikatlarımız ilerleyen günlerde de sürecek.”