Büyükşehir Kent Orkestrası’ndan Farklı Melodiler

04.02.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, “Müzik Projeleri 1” konseri ile seyircisiyle buluştu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ve bugüne kadar Muğla ili genelinde 13 konser veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Müzik Projeleri 1 konseri ile Muğla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde seyircisiyle buluştu. Yerli ve yabancı sanatçıların 12 parçasını başarıyla seslendiren Kent Orkestrası üyeleri katılımcılardan büyük alkış aldı.

“Büyükşehir Kent Orkestramıza Gösterilen İlgi Bizleri Mutlu Ediyor”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Recep Altınok, Büyükşehir Kent Orkestrası’nın her konserinde seyircisine farklı tarzlarda eserler seslendirdiğini ve orkestra üyelerinin her konserine ilk konserdeki heyecanla sahne aldıklarını söyledi. Recep Altınok; “Muğla Büyükşehir Belediye’mizin vatandaşlara birçok hizmetinin yanında sanat alanında hizmet vermek için kurduğu Kent Orkestramız on üçüncü konseri ile Muğla’da dinleyicileri ile buluştu. Her konserine ilk günkü heyecanla hazırlanan orkestra üyelerimizle dinleyicilerimiz arasında her geçen gün artan sıcak bir bağ var. Farklı sanatçıların eserlerini, film müziklerini, müziğin evrensel melodilerini dinleyicileri ile buluşturan orkestra üyelerimize en büyük destek konserlere büyük ilgi gösteren vatandaşlarımızın değerli alkışları. Konserlerimize gelen, alkışları ile bizlere destek veren bütün katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.